maanantai 11. helmikuuta 2013

Herkulliset Devil Wingsit

Treenattuani kovaa perjantain, lauantain ja sunnuntain ajattelin palkita itseni herkullisella ja terveellisellä naposteltavalla. Olin käynyt aiemmin sunnuntaina tekemässä hieman erikoishankintoja, tulisia kastikkeita ym. No, sattumalta sitten huomasinkin juuri hankkimani Trappey´s Red Devil Cayenne Pepper Sauce -pullon kyljessä valmistusohjeen Devil Wingseille eli tulisille kanansiiville.




Ohje oli varsin simppeli. Pussin pohjalle reilusti italialaista salaattikastiketta ja Trappey´s -soosia, kanasiivet perään ja pussi tiukasti kiinni. Koko komeuden annetaan marinoitua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia. Minä annoin olla noin 7-8 tuntia. Pussia tulisi muistaa käännellä aina välillä. Sitten wingsit uunivuokaan ja 45 minuutiksi uuniin. Uunin lämpötilan tulisi olla ohjeen mukana melko matala, 175C. Itse nostin lämpötilaa hieman kypsennyksen loppuvaiheessa. Grillissähän näistä tulisi varmaankin oikein hyviä, mutta tällä hetkellä grillausolosuhteet ovat hieman, no, haastavat.

Lopuksi vielä loraus tulista kastiketta kypsien wingsien päälle ja ei muuta kuin nauttimaan. Todella hyvänmakuista proteiiniherkkua! Ainoa valitukseni aihe on oikeastaan se, että koko komeus oli syöty alle kymmenessä minuutissa! 375g rasia ei riittänyt yhtään mihinkään (~10 kpl). Täytyy ensi kerralla tehdä vähintään tupla- tai tripla-annos. Lisäksi voisin vielä terästää marinaadia jollain astetta tulisemmalla kastikkeella, esimerkiksi kaapistani löytyvällä Blairs´s After Death Saucella. Sen kanssa vaan saa olla todella varovainen, on nimittäin sen verran tulista ainetta...

Tänään joudun pitämään taukoa treenaamisesta. Olo on kuin katujyränä alle jääneellä. Selkä- ja rintalihakset ovat erityisen hellänä, mutta myös eilinen jalkatreeni alkaa muistutella itsestään. Illalla syön hyvin ja otan rennosti. Huomenna sitten täydellä tarmolla salille. Viimeisten 11 päivän aikana olen käynyt treenaamassa 7 kertaa, tästä tahdista ei nyt lipsuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti