Välillä aterioiden suunnittelu käy työstä. En edusta sitä koulukuntaa, joka vetää jotain tiettyä, optimaaliset makroarvot sisältävää ruokaa viikon putkeen. Haluan vaihdella aterioitani ja välillä käy niin että mielikuvitus ehtyy. Aamupalaksi söin kaksi palaa suomesta tuotua ruisleipää, oltermannia ja kurkkua. Lisäksi kaksi keitettyä kananmunaa ja Mass recovery -shake. Niin ja tietysti vitamiinit ja reilusti vettä. Ns. toinen aamupala työpaikalla oli kupillinen kahvia ja proteiinipatukka.
Lounasaika odottaa täällä vielä itseään, joten en tiedä mitä on luvassa. Menen syömään johonkin lähiseudun ravintolaan ja valitsen todennäköisesti kanaa ja riisiä tai jotain vastaavaa.
Päivällinen onkin sitten vaikeampi, sillä se pitäisi kokata itse kotona. Alustavasti olen suunnitellut valmistavani kalaa, ehkä lohta..? Paistettuna? Siihen lisukkeeksi vaikkapa keitettyjä perunoita ja parsakaalia. En tiedä. Haastavaa tuntuu päätöksenteko tänään olevan.
Eilinen treeni tuntuu muuten todella hyvin rintalihaksissa ja ojentajissa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti